henvisning til autofælgesiden henvisning til siden med lakeringer af autofælge henvisning til side med lakering af døre henvisning til side med lakering af døre henvisning til side med lakering af køkkenlåger henvisning til side med lakering af motorcykler henvisning til side med lakering af pc- laptops henvisning til side med lakering af skilte henvisning til side med lakering af stole henvisning til side om reollakering

Sådan forbereder du din cykel inden aflevering

 
Skulle du have specielle ønsker, er du velkommen til at sende os en skitse på den ønskede lakering, hvorefter vi vil sende et fast pristilbud.

Priserne kan også svinge, hvis f. eks dit stel er tredelt eller med specielle store / tykke rør, hvis du er i tvivl, kan du sende et billede af dit cykelstel.

  • Dit stel skal leveres til os helt afmonteret for alle reservedele.
    Vi sørger for at sandblæse dit stål stel inden lakering, inkl. i vores priser. Hvis dit stel er aluminium, skal det glasblæses, for at skåne den bløde aluminium.
  • Stellet skal håndslibes, hvis det ikke kan sandblæses, alle carbon fiber stel og dele skal håndslibes.
    Hvis du selv håndsliber dit stel, så er de penge jo sparet. Håndslib med sandpapir korn 240 og herefter med korn 400.
  • Det er vigtigt at dit stel er så afrenset som muligt, for fedt rester og snavs, evt. vask den lidt inden indlevering til os.
< Tilbage  

Dit cykelstel skal fremstå så rent som muligt!

Hj. Holst vej 32 - DK-2610 Rødovre - Åbent: Man-Torsdag: 7.30 - 16.00, Fredag: 7.00 - 13.00 - Tlf.: 3670 7123 - E-mail: dib@dibberndesign.dk