henvisning til autofælgesiden henvisning til siden med cykellakeringer henvisning til side med lakering af døre henvisning til side med lakering af døre henvisning til side med lakering af køkkenlåger henvisning til side med lakering af motorcykler henvisning til side med lakering af pc- laptops henvisning til side med lakering af skilte henvisning til side med lakering af stole henvisning til side om lakering af køkkenlåger

Forberedelse af køkkenlåger inden indlevering

  • Greb afmonteres. Hvis De ønsker nye greb og de gamle grebshuller ikke passer, skal de oplyse hvilke huller De ønsker spartlet.
  • Hængsler skal ligeledes afmonteres. Hvis der sidder små plastpluks tilbage i lågerne, kan disse blive siddende, det vil ødelægge lågerne hvis de forsøges fjernet.
  • Hvis skuffefronterne kun er skruet på selve skuffekassen, afmonteres disse. Hvis de er limet, skal De ikke øge vold for at fjerne fronterne, så indleveres hele skuffen og vi afdækker skuffekassen inden lakering. Hvis det ønskes kan vi også lakere selve skuffekassen.
  • MÆRKNING af lågerne. De kan med spritmarker, skrive i det runde hul hvor beslaget har siddet, så dækker vi det af inden vi lakerer delene, eller hør os herom. I de fleste tilfælde er det dog sådan, at låger og skuffer nemt kan sættes på plads samme sted når de er blevet sprøjtelakeret.
 

 

< Tilbage

   
Hj. Holst vej 32 - DK-2610 Rødovre - Åbent: Man-Torsdag: 7.30 - 16.00, Fredag: 7.00 - 13.00 - Tlf.: 3670 7123 - E-mail: dib@dibberndesign.dk