henvisning til autofælgesiden henvisning til siden med cykellakeringer henvisning til lakering af autofælge henvisning til side med lakering af døre henvisning til side med lakering af køkkenlåger henvisning til side med lakering af motorcykler henvisning til side med lakering af pc- laptops henvisning til side med lakering af skilte henvisning til side med lakering af stole henvisning til side om lakering af reoler

Sprøjtelakering af Døre.

Der findes mange døre her i Danmark , som i dag står i træets farve eller som mange selv har forsøgt at rulle i en farve.

Mange af disse døre kan sprøjtelakeres, så de får en flot ny farve. Det kan f.eks. være en flot hvid silkeglans, men du kan få lige den farve som netop du ønsker.

Dørene bliver afvasket - slebet - spartlet - grundet samt lakeret , så de fremtræder med en flot silkeglans med en dejlig glat overflade , der er nem at renholde.

Hvis De får Deres døre nylakeret, kan de holde i rigtig mange år frem, og samtidig bevare den gode nye overflade.

 

 

 

 
Læs hvordan du forbereder dine døre inden aflevering   Se flere billeder af lakeringer
Hj. Holst vej 32 - DK-2610 Rødovre - Åbent: Man-Torsdag: 7.30 - 16.00, Fredag: 7.00 - 13.00 - Tlf.: 3670 7123 - E-mail: dib@dibberndesign.dk