henvisning til autofælgesiden henvisning til siden med cykellakeringer henvisning til side med lakering af døre henvisning til side med lakering af døre henvisning til side med lakering af køkkenlåger henvisning til side med lakering af motorcykler henvisning til side med lakering af pc- laptops henvisning til side med lakering af skilte henvisning til side med lakering af stole henvisning til side om lakering af køkkenlåger

Sprøjtelakering af køkkenlåger

Vi sprøjtelakerer alle typer køkkenlåger og skuffefronter, både glatte eller med fyldninger, og i alle typer materiale. Vi lakerer både gamle og nye emner, for både privatkunder, firma, og køkkenproducenter.

Vi afvasker, sliber, pletspartler, grunder, mellemsliber, pletspartler og sprøjtelakerer herefter dine emner, med 2‐3 sprøjtegange topfarve, hvilket giver en meget lang holdbarhed og en superflot overflade, hvad enten du ønsker en silkemat eller en højglans overflade.

Det er nødvendigt at beskrive lågernes nuværende overflade, samt det ønskede lakering, for at kunne give den rigtige pris for udførelsen af lakarbejdet, i mange tilfælde er det en god ide at sende et par billeder af køkkenet, således vi kan se hvilke emner vi skal lakerer.

 

 
   
Læs hvordan du forbereder dine låger inden aflevering
Hj. Holst vej 32 - DK-2610 Rødovre - Åbent: Man-Torsdag: 7.30 - 16.00, Fredag: 7.00 - 13.00 - Tlf.: 3670 7123 - E-mail: dib@dibberndesign.dk