henvisning til autofælgesiden henvisning til siden med cykellakeringer henvisning til side med lakering af døre henvisning til side med lakering af døre henvisning til side med lakering af køkkenlåger henvisning til side med lakering af motorcykler henvisning til side med lakering af pc- laptops henvisning til side med lakering af skilte henvisning til side med lakering af stole henvisning til side om stolelakering

Sprøjtelakering af Arne Jacobsen stole.

Når vi renoverer en A.j stol, begynder vi med at slibe den gamle for at få en perfekt vedhæftning og fjerner de små hakker mv.

Når stolene har lakrevner, sliber vi lakken helt ned til træfineren, således at lakken kan bygges op fra bunden.

Vi spartler også stolene for hakker og stød, herefter påføres grundfarve, slibes, pletspartles, mellemslibes og herefter påføres topfarven, hvorefter stolen fremstår i et nyt flot look.

A. j stole kan med årene blive lidt bløde i selve fineren, hvilket giver lakrevner,og derfor kan vi ikke give garanti for, at fineren i stolen holder og ikke slår lakrevner igen, men vi tilsætter en speciel tilsætning i lakken, der gør den mere elastisk, hvilket igennem årene har vist sig at give en fantastisk god fleksibilitet, og mindsker eller helt fjerner risikoen for nye lakrevner.

 

 

< Tilbage        
Hj. Holst vej 32 - DK-2610 Rødovre - Åbent: Man-Torsdag: 7.30 - 16.00, Fredag: 7.00 - 13.00 - Tlf.: 3670 7123 - E-mail: dib@dibberndesign.dk