fbpx

Sprøjtemaling og lakering af cykler

Hos Dibbern er vi kendt for vores sprøjtelakeringer af cykler, som lakeres i alverdens farver, efter netop dit ønske. Vi lakerer alle typer cykelstel og forgafler , f.eks. Stål stel - Titaniums stel - Aluminiums stel - Carbonfiber stel . Vi har igennem tiden lakeret f.eks Principia stel - Biomega stel - samt hjulpet flere fabrikker med at udvikle nye modeller. Vi kan lakere stel, så de kan komme til at se ud som netop du ønsker det. Vi kan sørge for mærker i de navne, som du ønsker. Disse kan evt. lakeres under klarlakken på din nye cykellakering. Vi er meget omhyggelige med at udføre vore lakeringer, så de har en perfekt overflade og er holdbare i lang tid frem.

Sprøjtemaling og lakering af cykler

Hos Dibbern er vi kendt for vores cykellakeringer, som lakeres i alverdens farver, efter netop dit ønske. Vi lakerer alle typer cykelstel og forgafler , f.eks. Stål stel - Titaniums stel - Aluminiums stel - Carbonfiber stel . Vi har igennem tiden lakeret f.eks Principia stel - Biomega stel - samt hjulpet flere fabrikker med at udvikle nye modeller.
 
Vi kan lakere stel, så de kan komme til at se ud som netop du ønsker det. Vi kan sørge for mærker i de navne, som du ønsker. Disse kan evt. lakeres under klarlakken på din nye cykellakering. Vi er meget omhyggelige med at udføre vore lakeringer, så de har en perfekt overflade og er holdbare i lang tid frem.
Kontakt os og få et tilbud