fbpx

Lakering af lamper i København og omegn

Der findes mange typer møbler eller inventar som kan sprøjtelakeres. F.eks. kan nævnes møbler af alle slags såsom: stole, skabe, skænke, hylder, reolsystemer, lamper, spisestueborde, spisestuestole, sofaborde, kurvemøbler, meget forskelligt butiksinventar, kontormøbler, inventar mv.

Alt dette kan lakeres, så det fremstår rigtigt flot, med en dejlig glat overflade i alle verdens farver lige efter dit ønske. Er du glad for dine nuværende møbler samt inventar, er det i mange tilfælde billigere at få det sprøjtelakeret, end det er at købe nyt. Det samme er tilfældet med dine lamper. Mange glemmer, at lamper også kan sprøjtelakeres, hvilket er en skam, da de kan få et frisk, nyt udseende. Du bestemmer helt selv, om din nye lampe skal sprøjtelakeres i den samme farve, som den har nu.

Har du f.eks. en PH lampe, som trænger til en kærlig hånd, så er en sprøjtelakering en meget billigere løsning end at købe en ny.

Lakering af PH lamper

Hos Dibbern Color-Design er vi specialister inden for bl.a. sprøjtelakering af PH lamper – herunder sprøjtelakering af PH 5 lamper. Poul Henningsen skabte den første PH lampe i 1926 i et banebrydende design med det karakteristiske skærmsystem. Det helt unikke skærmsystem har gjort lampen elsket og eftertragtet nationalt og internationalt, og derfor er lampen stadig en tidløs klassiker, som hænger i alt fra forskellige offentlige institutioner til virksomheder og private hjem.

Der er noget helt særligt ved en gammel PH lampe med lidt patina. Men har lampen f.eks. stået i et tilrøget hjem eller fået en grim ridse, så har lampen med stor sandsynlighed også fået lidt misfarvninger. Men selvom lampen er blevet ridset med dertilhørende misfarvninger, kan den stadig have en stor affektionsværdi for dig.

I stedet for at smide lampen ud og købe en ny giver det bedre mening at få PH lampen sprøjtelakeret her hos Dibbern Color-Design. Det er bl.a. en meget billigere løsning end at købe en ny, ligesom nostalgien fra en ældre PH lampe bevares.

Omhyggelig klargøring og lakering af lamper

Her hos Dibbern Color-Design er vi meget omhyggelige, når vi skal i gang med at sprøjtelakere lamper. PH lamper har typisk en høj affektionsværdi, og derfor er vi selvfølgelig forsigtige og grundige, når vi skal i gang med lakeringen. Men inden du afleverer din lampe her hos, så må du meget gerne have afmonteret ledninger og beslag, så vi kun modtager det, der skal males på lampen. Har du problemer med afmonteringen, så kan vi også klare det.

Når vi modtager en PH lampe, så skiller vi først og fremmest fatning, ledning og alle delene af lampen. Derefter rengøres lampen, så der hverken er støv eller fedtrester tilbage. Er der tydelige, markante ridser på lampen, så kan vi evt. anvende lidt sandpapir, så overfladen bliver udjævnet, før vi går i gang med selve sprøjtelakeringen.

Vi samler lampen igen, når sprøjtelakeringen er færdig. Fremgangsmåden kan variere en smule fra lampe til lampe, ligesom der kan være flere forskellige ting at tage hensyn til. Ikke desto mindre garanterer vi, at der bliver taget grundig hånd om din lampe. Vores medarbejdere har mange års erfaring med lakering og sprøjtemaling.

Når du afleverer din lampe her hos os, så garanterer vi, at der bliver passet godt på den. Vores medarbejdere har mange års erfaring i sprøjtemaling og sprøjtelakering af alle slags møbler – herunder sprøjtelakering af lamper. Dette er med til at sikre et rigtig pænt resultat hver gang. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Lakering af lamper i København og omegn

Der findes mange typer møbler eller inventar, der kan sprøjtelakeres. F.eks. kan nævnes – møbler af alle slags ‐ stole ‐ skabe ‐ skænke, hylder, reolsystemer ‐ lamper ‐ spisestueborde – spisestuestole, sofaborde, kurvemøbler m.m. samt meget forskelligt butiksinventar, samt kontor møbler – inventar mv.

Alt dette kan lakeres, således at det fremstår rigtigt flot, med en dejlig glat overflade i alle verdens farver lige efter dit ønske. Er man glad for de møbler / inventar man har, er det i mange tilfælde billigere at få det sprøjtelakeret, end det er at købe nyt.

Kontakt os og få et tilbud